lørdag 28. april 2012

Eggcups - deilig og enkel helgefrokost

Har du muffinsbrett hjemme? De kan jo brukes til mye annet enn å steke pent formede muffins i.
En kan for eksempel steke egg eller mini omeletter i dem. 
Veldig grei og rask måte å tilberede egg til mange personer samtidig. Om en skal ha frokost- eller lunchbesøk foreksempel. 
Vi skal ha 17 mai frokost med storfamilien i år, da havner det nok noen sånne på bordet :-)



Og hvordan du gjør det?
Bare fantasien og innholdet i kjøleskapet ditt som setter grenser for det..

Jeg hadde noe spekeskinke liggende, og  la en rundt kanten i hver form. Jeg sprutet i tillegg en dæsj skinkeost ned i hver form før jeg kakket et egg over. Enkelt og veeldig godt!

(Det er også veldig godt å piske eggene med litt hakket, løk og revet hvitost før man heller dem i formene.. Mmm...)



Jeg stekte disse på 200 grader i ca 10 min, da var hviten helt fast, men plommen fremdeles litt rennende inni.
Tilpass steketiden etter hvordan du liker eggene dine.


3 kommentarer:

  1. Supert tips! Perfekt til 17. mai!
    Takk!
    Glad lørdag til deg!

    SvarSlett
  2. nammm, har sett dette en annen gang og, aldri prøvd, virker jo helt genialt :)
    klem

    SvarSlett
  3. Det var lurt!
    Takk for gode tips :)
    Aktivitetsboka og korta var jo supre og, kan jo vere fint å gje vekk i presang og det ;)
    Ha ei fin veke Anette :)
    Klem, Lise

    SvarSlett