Sitat


"I don't want to be a product of my environment... I want my environment to be a product of me..."torsdag 21. april 2011

5 minutters makeover av shabby postkasse

Jeg er SÅ irriterende utålmodig!
Når jeg får noe for meg så MÅ jeg bare gjøre det med en gang.
Så når jeg begynte å irritere meg over hvor stygg postkassen var, og fant ut jeg skulle prøve å spraymale den, så klarte ikke jeg å vente til jeg hadde fått den ned fra postkassestativet.
Den hadde rustet helt fast..


Fikk ikke en gang bort alle klistremerkene, men fant frem et stykke blondestoff og den eneste spraymalingen jeg hadde, og spraya i vei i vinden
Det blåste og ble et litt slurvete resultat..
Men i alle fall litt bedre enn før...


Var litt kjekt å spraye gjennom blonder.
Tror jeg skal gjøre det med bordplaten til lekebordet på barnerommet, og setet til en barnegyngestol jeg fant på søpla nettop også..

10 kommentarer:

Mettepipp sa...

Heisann

For en god ide. Om jeg ikke husker feil så overtar vi en ganske usjarmerende postkasse når vi flytter neste uke, kanskje jeg ikke trenger å kjøpe ny ;-)

God påske

Adrenalynn sa...

Utrolig smart ide! Det så jammen ikke så aller verst ut heller! Jeg ble litt bekymret for at du skulle dekorere den slik de fleste gjør, med støgge troll eller rosemaling eller noe sånt :) Well done - denne stjeler jeg...

micano sa...

den ble veldig kul!! :-)

ByBente sa...

Postkassa ble kul! Ser vi kikker på de samme bloggene, likte dine farger bedre:-) takk for hyggelig hilsen på bloggen! God påske!

mamma4life sa...

Synes den ble fin, jeg =)
Har også spraymala postkassa vår på samme måte. Mitt resultat ble heller ikke perfekt, men moro og litt annerledes.......

Miriam sa...

Kjempe god ide og resultatet ble jo så søtt. Denne ideen låner jeg gjerne en gang. Må bare komme meg hjem t Norge og få oss et hus m en postkasse...;)

Anonym sa...

Det ble jo kjempefint:) Skulle ønske jeg hadde sett dette innlegget før jeg gikk løs på vår med å male den på frihånd for et år siden. Trodde det skulle bli så fint og så ble det bare grusomt:)

Ha en strålende påske!

popetotrora sa...

Vilken skillnad!! Enkelt fixat väldigt fint! :-)

Pink lady sa...

Hei!

Takk for hilsen på bloggen min. Så kjekt å høre at dere var på Lista en tur i helgen som var. Hørtes ut som dere hadde hatt det kjekt i lag, og artig å se et lite kjent ansikt på bloggen din også.

Spennende med ølbryggingen til din mann. Jeg mener å ha hørt at det var svært vanlig å gjøre det på gårdene før i tida. Jeg var en gang innom en gård på Voss der de hadde et stort trefat stående i kjelleren til dette formålet.

Vi krysser fingrene for at vi får velge ferie på våre arbeidsplasser og kan delta på turen til Frankrike! Bør ha en avklaring på det i starten på mai.

God påske!

Klem Pink lady

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

hoho dritkul!