Sitat


"I don't want to be a product of my environment... I want my environment to be a product of me..."torsdag 17. februar 2011

Nytt bad

Vi har pusset opp gjeste toalettet og er endelig ferdig!!
Vil du se hvordan det ble?

Ja aller først må du jo få et visst inntrykk av hvordan det var før.. Har ikke noen bilder som viser hele badet før vi begynnte, men du skjønner vell litt. Legg spesielt merke til de flotte gulvflisene..

 Underveis
Som dere ser er badet faktisk totalrenovert. Vi meislet opp all gammel betong, dro ned vegger, tak og innredning og begynte helt fra scratch. Gjorde det aller meste selv, untatt det vi ikke har lov til. Bildene over viser bl.a noen veldig greie nivåpinner for å støpe fall mot sluk. Disse blir bare klippet i rett høyde, så dras sparkelmassen over. Siden vi skulle lage dusj uten kabinett var det veldig viktig å få gulvet + veggen i dusjsonen 100% tett. Derfor la vi vinylbelegg under flisene istedet for smøremembran. Flisene vi valgte på gulvet er tromlet marmor. Vi tenkte det kunne være greit å bryte litt av det stramme glass/stål-intrykket badet ellers har. Veggflisene er standard hvite rektangulære

Badet er bare 2,5 m2 stort, så det er litt trangt og vanskelig å ta bilder der,
men sånn ble det altså;Disse to gamle trekassene fant jeg i kjelleren til "svigermormor" på søndag.
Ga dem to strøk med hvit beis/lasur


 
 Når jeg sier at vi har pussa opp, så regner jeg selvfølgelig med at du skjønner at "vi" hovedsaklig betyr mannen min. Har fuget halve badet da, men det får jeg visst ikke lov til flere ganger :-( Sjefen var ikke helt imponert over jobben min.. Såpedispenser og toalettrull holder fra Aalens..

 Knagger fra Lisbeth Dahl..

 For å slippe å fore ut vinduene på nytt, bestilte vi stålprofiler hos blikkenslager
Sparte oss for litt arbeid, og så syns jeg det så ganske bra ut3 kommentarer:

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

Så fint det ble!
Likte den vindusløsningen og kassene ;)

Ellen sa...

godt å hørre at d ikkje bare e eg som ikkje akk imponere når eg ska hjelpa i heimen.. ;) kassene va utruli fine, å lure fælt på kor du kjøpte lisbeth dalh knaggane. DEI likte eg godt.. du e så flink!!!

Anette sa...

Knaggene kjøpte jeg på scrappe og interiør butikken ved Europris på Gandal. Tror den heter kort og godt"